Days
Hours
Minutes
Seconds

Yungo wint op Feweb Digital Champ Awards

Yungo was een van de grote winnaars op de recente FeWeb Awards.

FeWeb is de beroepsvereniging van digitale bedrijven en zet jaarlijks met haar prijsuitreiking de vakkennis van de Belgische digitale bureaus in de kijker. Alle ingezonden cases worden beoordeeld op hun strategie, de aanpak en de resultaten, met een speciale focus op de impact voor de gebruiker en de innovativiteit van het project.

En – trrrrromgeroffel – de felbegeerde award van Campaign Champ of the Year 2022 werd uitgereikt aan Yungo. Deze award gaat verrassend genoeg naar een campagne voor Metabo, een boormachinemerk. “Yungo bereikte via de campagne ‘Nothing You Can’t Do’ op TikTok op een hilarische wijze de doelgroep.”, communiceerde Feweb achteraf. 

Ieder lid van de jury stemde volmondig voor Yungo’s inzending! Een dikke pluim dus voor team Yungo dat met deze award in de prijzenkast een bezegeling zag voor het harde werk, teamwork en bergen motivatie. 

Onze zaakvoerders Wouter en Daniel waren dan ook opgetogen met de award: “We wisten met onze unieke TikTok-campagne ‘Nothing You Can’t Do’ het gereedschapsmerk Metabo onder de aandacht te brengen bij de kopers van morgen. De jongere generatie informeert zich vandaag via andere kanalen, onder andere steeds populairder wordende TikTok. Yungo bouwde daar op korte tijd zeer veel expertise in op. Wij zijn dan ook enorm blij met de erkenning als Campaign of the Year en dankbaar dat we vast mogen samenwerken met een topmerk als Metabo.” 

Ondertussen realiseerde Yungo al weer heel wat nieuwe campagnes voor Metabo én voor het zustermerk HiKOKI.

Een mooie impressie van de Awards-uitreiking krijg je met dit video-verslag.

Op zoek naar een online marketingpartner?

Op een enthousiaste en transparante manier gaan we samen aan de slag. We verdiepen ons in je onderneming en stellen drie centrale vragen:

Om deze vragen te beantwoorden bepalen we de doelgroepen/persona’s, hun kenmerken en de customer journey die leidt tot een aankoop of andere gewenste actie. Zodra we voldoende kennis hebben verzameld stellen we een effectieve en creatieve online strategie op die je doelgroep volledig door de funnel loodst. Tot slot wordt vastgesteld welk budget nodig én beschikbaar is.

Waarom kies je voor Yungo?

Yungo staat voor een doelgerichte hands-on aanpak met de nodige creativiteit en innovativiteit. Door middel van een transparante samenwerking krijg je een duidelijk overzicht van je online marketingactiviteiten en hoe deze het behalen van je doelstellingen ondersteunen.

Laten we samen de handen in elkaar slaan en een scherpe digitale marketing strategie ontwikkelen die je bedrijf exponentieel doet groeien. Wij staan al klaar om van start te gaan! Jij ook?