Days
Hours
Minutes
Seconds

Yungo door de ogen van drie kersverse stagiaires

Op 21 februari 2022 werden we niet alleen omver geblazen door de rukwinden, maar ook door de geweldige ontvangst op Yungo. Drie dames van de PXL, Zehra, Téa en Luna, maakten Genk onveilig en begonnen hun stage op die bewuste dag. Wij telden echter niet af naar de opening van de discotheken, maar wel naar wanneer onze stage bij Yungo ging beginnen. Een dag waar wij dus al maanden naar uitgekeken hebben. Best wel spannend allemaal!

Bij het binnenkomen werden we feestelijk verwelkomd door onze fantastische buddy Daan en toffe zaakvoerder Wouter.  Naar ons zeggen ook pingpong master. Vlotjes werden we voorgesteld aan het team, waarna we mochten genieten van een private tour doorheen het bedrijf. Na een indrukwekkende boostersessie van mede-zaakvoerder Daniel, wisten we alles over de oorsprong van all-round marketing bureau Yungo: hoe het allemaal begon én de ambities die het bedrijf heeft voor in de toekomst.

Hoe zien wij, drie enthousiaste studenten, dit bedrijf?

Het eerste wat ons opviel, is dat Yungo zeker en vast een jong en dynamisch bedrijf is. Wat het allemaal een stuk aangenamer maakt om als beginneling in een nieuwe omgeving toe te treden. Yungo heeft een zeer familiale sfeer. Het voelt niet als een plek waar er onderscheid is tussen bazen en werknemers. Het is een hardwerkende vriendengroep vol passie voor marketing. Van Tinderdates goedkeuren tot het gepingpong van de mannen aanhoren. We weten wat ons te wachten staat de komende maanden. Gelukkig zijn we goed verzekerd. De pingpongballen vliegen je tijdens de middag rond de oren!
Yungo, nog maar drie lentes jong, is de laatste jaren exponentieel gegroeid en heeft ambities om u tegen te zeggen. Zo kent dit energiek marketingbureau een grote klantenportefeuille, van de Haven van Genk tot Metabo. Een nieuwe website nodig? Jouw sales boosten? Op zoek naar nieuwe werkkrachten? Yungo doet het allemaal!
Hun ambitie? Tegen 2025 willen ze tussen dé grote spelers staan op vlak van all-round marketing in Vlaanderen. Amai da’s straf. Let’s Yun-GO!

Op zoek naar een online marketingpartner?

Op een enthousiaste en transparante manier gaan we samen aan de slag. We verdiepen ons in je onderneming en stellen drie centrale vragen:

Om deze vragen te beantwoorden bepalen we de doelgroepen/persona’s, hun kenmerken en de customer journey die leidt tot een aankoop of andere gewenste actie. Zodra we voldoende kennis hebben verzameld stellen we een effectieve en creatieve online strategie op die je doelgroep volledig door de funnel loodst. Tot slot wordt vastgesteld welk budget nodig én beschikbaar is.

Waarom kies je voor Yungo?

Yungo staat voor een doelgerichte hands-on aanpak met de nodige creativiteit en innovativiteit. Door middel van een transparante samenwerking krijg je een duidelijk overzicht van je online marketingactiviteiten en hoe deze het behalen van je doelstellingen ondersteunen.

Laten we samen de handen in elkaar slaan en een scherpe digitale marketing strategie ontwikkelen die je bedrijf exponentieel doet groeien. Wij staan al klaar om van start te gaan! Jij ook?