Days
Hours
Minutes
Seconds

Yungo Academy lanceert ‘TikTok voor Bedrijven’

Waarom jij als ondernemer deze trein níet mag missen

Druk, druk, druk? Waarschijnlijk wel. Om je éénmanszaak of KMO te laten groeien. Of beter: te doen groeien. Want daarvoor moet je continu actie ondernemen, zoals bijblijven op het vlak van digitale marketing. Met Yungo Academy bieden we daar dé oplossing voor: praktische videotrainingen. En de eerste die we lanceren is ‘TikTok voor Bedrijven’. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Als ondernemer in Vlaanderen heb je jouw handen vol. Méér dan vol. Met de kwaliteit van je product- of dienstenaanbod op peil te houden, je administratie, personeelsbeleid, salesorganisatie, communicatie én je marketing. Da’s dus een hele boterham! En in die laatste domeinen evolueert alles ook nog eens razendsnel. Bijblijven én opportuniteiten benutten is dan cruciaal.

Blijf niet afwezig waar jouw doelgroep zit

Zo hebben diverse social media platformen in het leven van de meeste mensen een zeer prominente plaats ingenomen, als communicatiekanaal en als bron van informatie, educatie en entertainment. Het is dus ook voor zowel zelfstandige ondernemers als kleine tot middelgrote ondernemingen een belangrijke zaak om mee te evolueren. Want je moet dáár aanwezig zijn waar je doelgroep zit.

Strategisch inzetten op digitale marketing, daar kan je vandaag dus niet meer zonder. Maar hoe pak je dat aan? Het uitbesteden aan digitale specialisten is – al zeggen we het zelf – een goed idee. Maar koken kost geld en misschien is je budget nog te beperkt hiervoor. Of je wil het toch liever zelf doen? Dat kan perfect. Je kan heel wat cursussen bijwonen of online op zoek gaan naar geschikte tutorials. Maar dat is allemaal behoorlijk tijdrovend en er zijn maar 24 uur in een dag. Je tijd is dus beperkt om op dat vlak up-to-date te blijven.

De oplossing: Yungo Academy

Yungo heeft als ervaren digitaal marketing agency alle expertise in huis om in elk domein de geschikte oplossing aan te dragen. Daarom lanceert het nu Yungo Academy: een online leerplatform rond digitale marketing voor iedere onderneming in Vlaanderen, van éénmanszaak tot KMO.

Yungo Academy biedt praktische videotrainingen aan voor elke ondernemer zonder dat die voorkennis nodig heeft. Waarom? Yungo helpt klanten in enorm uiteenlopende sectoren over heel Vlaanderen op succesvolle wijze met hun digitale marketing. Hierdoor weten we wat werkt voor je doelgroep. Deze kennis van onschatbare waarde delen we nu met jou. Stap voor stap, in mensentaal, met de Vlaamse markt in het achterhoofd. Elke opleiding bestaat uit een aantal vooraf opgenomen videomodules.

Profiteer ervan om nú te starten op TikTok

De eerste videotraining van Yungo Academy is niet toevallig ‘TikTok voor Bedrijven’. Waarom? Omdat er tal van goede redenen zijn om snel (of beter: nu) zakelijk in te zetten op TikTok, ook als klein(er) bedrijf. Zo is videocontent superhot en groeit de populariteit van TikTok in Vlaanderen met de dag, bij alle leeftijdsgroepen. Je kan er ook heel snel en gemakkelijk video’s creëren en het specifieke algoritme maakt het medium superinteressant voor zakelijke doeleinden. Verder is het mobile-first en krijg je als creator zeer veel data over je doelpubliek waarmee je jouw output en strategie kan optimaliseren. En naast de lichtere content krijgen vandaag ook tutorials, video’s met tips & tricks en ‘hacks’ over diverse onderwerpen veel aandacht. Waar wacht je dus nog op om ook actief te worden op TikTok? Want bedrijven die als early adopter snel startten op Facebook, Instagram en YouTube bouwden zo een grote voorsprong op hun concurrenten op.

Schrijf je nu voordelig in voor ‘TikTok voor Bedrijven’

  • Complete en praktische videocursus
  • Leer snel en eenvoudig TikTok zakelijk gebruiken
  • Van je zakelijk account opzetten, over video’s maken tot ads analyseren
  • Profiteer extra als vroege zakelijke gebruiker (zoals de ‘early adopters’ op Facebook en Instagram)
 

Wouter Dorissen Yungo:

“Waarom jouw bedrijf de TikTok-dans niet mag missen? Ook jouw doelgroep zit daar!
Met Yungo lanceerden we onder meer Metabo, The Compost Bag Company, Victus Sales en de Marketing CEO al succesvol op TikTok. Tijd dus om onze expertise in digital marketing en TikTok toegankelijk te maken voor élke ondernemer in Vlaanderen.”

Op zoek naar een online marketingpartner?

Op een enthousiaste en transparante manier gaan we samen aan de slag. We verdiepen ons in je onderneming en stellen drie centrale vragen:

Om deze vragen te beantwoorden bepalen we de doelgroepen/persona’s, hun kenmerken en de customer journey die leidt tot een aankoop of andere gewenste actie. Zodra we voldoende kennis hebben verzameld stellen we een effectieve en creatieve online strategie op die je doelgroep volledig door de funnel loodst. Tot slot wordt vastgesteld welk budget nodig én beschikbaar is.

Waarom kies je voor Yungo?

Yungo staat voor een doelgerichte hands-on aanpak met de nodige creativiteit en innovativiteit. Door middel van een transparante samenwerking krijg je een duidelijk overzicht van je online marketingactiviteiten en hoe deze het behalen van je doelstellingen ondersteunen.

Laten we samen de handen in elkaar slaan en een scherpe digitale marketing strategie ontwikkelen die je bedrijf exponentieel doet groeien. Wij staan al klaar om van start te gaan! Jij ook?