Victus Sales: wéér op de afspraak met nieuwe website

Victus Sales is als callcenter dé expert in telefonische prospectie en voorziet elk salesteam van kwalitatieve verkoopafspraken. Ze doen al jaren een beroep op de expertise van Yungo, logisch dus dat ze ons ook belden om hun nieuwe website te realiseren. Die moest naast goed informeren ook gemakkelijk leads en potentiële medewerkers genereren. We ontwikkelden daarvoor een doordachte strategie waarin een belangrijke rol is weggelegd voor social proof door middel van getuigenissen en reviews.

Om deze strategie optimaal tot zijn recht te laten komen, ontwierpen we een straight forward creatief design waarbij gebruiksvriendelijkheid cruciaal was. We creëerden een heldere navigatie en voorzagen doordachte call-to-actions op strategische plaatsen. Daarnaast ontwikkelden we nieuw beeldmateriaal om de persoonlijke, open vibe bij Victus Sales ook visueel naar voor te brengen. Tot slot schreven we – na doorgedreven keywordonderzoek – SEO-geoptimaliseerde webcopy.

Uitdaging

Meer uitstraling

Onze oplossing

Website

Resultaten

Professionele uitstraling
Betere vindbaarheid
Meer sollicitaties
Meer offerteaanvragen

Klaar om te pionieren?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.