Victus Sales:
Een overvloed aan kwalitatieve sollicitanten

Victus Sales, specialist in cold calling, is een ambitieus én exponentieel groeiend bedrijf. Ter ondersteuning van die groei zijn ze al jaren vaste klant bij Yungo. In een eerste fase schakelden ze ons in voor de rebranding van ‘Victus’ naar ‘Victus Sales’. Vandaag staan we nog steeds in voor hun social media campagnes. Hun klantenbestand breidt dagelijks uit en het team bijgevolg ook. Wij zorgen voor een gestage aanvoer van geschikte sollicitanten. Zo is hun team steeds gevuld met toppers. Niet moeilijk dat ze aan ons ‘verkocht’ zijn.

Uitdaging

Meer sollicitanten

Onze oplossing

Employer branding
Vacature marketing
Vacaturevideo

Resultaten

Een constante toestroom van kwalitatieve sollicitanten

Een dag in het leven van

Via Facebook en Instagram konden geïnteresseerden alvast een dagje meevolgen met Callagent Jeanine. Zo belandde onze doelgroep op een ludieke manier op de vacaturepagina.

Probeer het zelf eens uit: klik op het rechtse pijltje en beleef een dag bij Victus Sales.

Samen verder pionieren

Kwalitatieve kandidaten vinden voor vacatures is uitdagender dan ooit. Toch slagen we erin om Victus Sales bij elke openstaande vacature te ondersteunen bij het vinden van geschikte teamleden. Met onze online marketing campagnes zorgen we bovendien dagelijks voor kwalitatieve B2B leads. Dankzij onze samenwerking is hun pipeline altijd vol en hun agenda nooit leeg.

Klaar om te pionieren?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.