Days
Hours
Minutes
Seconds

The Compost Bag Company:
Elke maand 150 duurzame aankopen

The Compost Bag Company uit Herent focust op ecologie en duurzaamheid. Het bedrijf verkoopt milieuvriendelijke producten voor het scheiden van afval zoals composteerbare gft-zakjes en gerecycleerde afvalemmertjes. Ze zochten een manier om meer producten te verkopen via hun webshop. Dus werkte Yungo een groene marketingstrategie uit die meteen zijn (composteerbare) vruchten afwierp: de online aankopen stegen tot 150 per maand. In slechts drie maanden steeg de verkoop via de webshop dus met 75%. Ondertussen spreken we ook van een duurzame samenwerking: na bijna twee jaar houdt Yungo de succescijfers nog steeds op peil. Van groen bedrijf naar groeibedrijf dus.

Uitdaging

Meer verkopen

Onze oplossing

Social media campagne
Reclamevideo’s

Resultaten

150 aankopen op de webshop per maand
Een gemiddelde ROAS van 4,5

Samen verder pionieren

Terwijl Yungo de social mediacampagnes blijft optimaliseren en de verkoop nog steeds doet stijgen, zetten we ook actief in op het uitbouwen van een community. Zo delen we wekelijkse leuke, originele content met ecologische lifehacks en natuurweetjes. Volgers van The Compost Bag Company zijn ondertussen trouwe aanhangers geworden en delen spontaan positieve reviews. Wat dan weer meer aankopen op de webshop genereert. Een duurzame cyclus, als je ‘t ons vraagt!

Klaar om te pionieren?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.