Move Intermodal brengt hun werving in beweging!

Als er één sector is die altijd in beweging is, dan is het wel de transportsector. Van vrachtwagens en schepen tot vliegtuigen en treinen, er zijn talloze manieren om goederen van de ene naar de andere plek te brengen. Maar hoe vind je de juiste mensen om die goederen veilig en op tijd op hun bestemming te krijgen? Daarvoor klopte Move Intermodal aan bij Yungo. Het transportbedrijf is een specialist in het verzetten van bergen, maar de zoektocht naar nieuwe chauffeurs bleek een flinke klus.  Gelukkig houden wij bij Yungo wel van een uitdaging en zijn we meteen aan de slag gegaan om de rekrutering van Move Intermodal in beweging te zetten.

Uitdaging

Supersollicitanten

Onze oplossing

Online vacaturecampagnes op social media
Google Ads advertenties

Resultaten

Meer dan 500 sollicitanten

Sollicitanten aan de lopende band

We lanceerden een ijzersterke Facebook-campagne om de vacatures te adverteren en gebruikten gesponsorde posts om de bekendheid van het merk te vergroten. Het resultaat was geweldig: 564 sollicitanten in de afgelopen 3 maanden, tegen een ongelofelijk gemiddelde kost van slechts €1,93 per sollicitant. 

Klaar om te pionieren?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.