Kerkstoel: 500 matches made in heaven

Als je droomt, kan je het maar beter meteen groots zien, toch? Vanuit die insteek bedachten we voor Kerkstoel meerdere markante vacaturecampagnes, en jawel: onze stoutste dromen werden alleen maar overtroffen. Op één jaar tijd presenteerden we een piekfijn dienblad met 500 kant-en-klare sollicitanten aan Vincent Kerkstoel, bestuurder van het familiebedrijf dat betonelementen produceert. Zijn tevredenheid? Die stak hij niet onder kerkstoelen of banken: “De employer branding was ijzersterk en onze doelgroep perfect gedefinieerd. Zo’n jong, fris en flexibel bedrijf kan je toch alleen maar aanbevelen aan anderen?”

Uitdaging

Supersollicitanten

Onze oplossing

Online vacaturecampagnes op social media

Resultaten

Meer dan 500 sollicitanten

Kerkstoel blijft talent jagen in vacaturejungle

Hoewel we Kerkstoel meermaals matchten met de juiste kandidaat, zijn we nog lang niet klaar met talent zoeken. Na ons eerste succesverhaal gaf Vincent ons groen licht voor extra projecten, en daar zijn we ontzettend blij mee! Conclusie: overleven in een vacaturejungle vol met hongerige werkgevers, dat is voor Kerkstoel al lang geen rocket science meer. Op naar de volgende reeks sollicitanten!

Klaar om te pionieren?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.