Hendrickx:
Kassa, kassa met maandelijks 27 kwalitatieve offerteaanvragen

Hendrickx NV is een specialist voor moderne kassasystemen op maat van iedere onderneming. Yungo kreeg van Raf en zijn team het vertrouwen om hun assortiment ook online te gelde te maken. Dankzij uitgebreide testing en nauwkeurige opvolging van onze campagnes voorzien we hen maandelijks van maar liefst 27 kwalitatieve offerteaanvragen aan gemiddeld € 16 per lead. Ook tijdens COVID bleven deze cijfers stabiel dankzij een snelle aanpassing van onze tactiek. Contactloos betalen werd namelijk belangrijker dan ooit.

Uitdaging

Meer verkoop

Onze oplossing

Social media campagne
Contentmarketing en video’s

Resultaten

Gemiddeld 27 offerteaanvragen per maand
Een stabiele kost van € 16 per offerteaanvraag

Zet je producten eens in de kijker

Onze campagnes ondersteunen we met doortastende contentmarketing op hun social media kanalen. Daar delen we wekelijks tips voor horeca-uitbaters en bieden we een glimp achter de schermen van hun bedrijf. Resultaat? Een bedrijf met een sterke uitstraling en een gestage groei. Onze online inspanningen brengen dus mooi geld in het laatje.

Samen verder pionieren

Zaakvoerder Raf en Kirsten van Hendrickx NV zijn enthousiast over hoe sinds onze samenwerking het rendement van hun marketingbudget vele malen hoger ligt. Wat hij vroeger uitgaf aan vakbladen vindt hij nu weggesmeten geld. We blijven er samen voor zorgen dat Hendrickx NV ook online dé pionier blijft op gebied van innovatieve kassasystemen. Overtuigd van onze meerwaarde liggen we er dan ook in de bovenste kassaschuif.

Klaar om te pionieren?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.