Europese Goudstandaard:
Een digitale koerswissel van goudwaarde

Europese Goudstandaard is een toonaangevend edelmetaalbedrijf in Europa. Het is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van fysiek goud en zilver. Het verovert al enkele jaren de Vlaamse markt samen met Yungo. Maandelijks genereerden we met onze social media campagnes honderden geïnteresseerden voor hun infoavonden. Door de coronacrisis veranderden we onze strategie en kozen we voor directe, online verkoop. Een koerswisseling van goudwaarde.

Uitdaging

Meer verkopen

Onze oplossing

Social media campagne
E-mailmarketing

Resultaten

250 aankopen op de webshop per maand
Een gemiddelde ROAS van 950

Heavy metal interviews

Johnny interviewde tientallen financiële experts van over de hele wereld. Denk aan beleggers die spelen met meer dan negen nulletjes. Wij waren vereerd om elk interview voor te bereiden, vast te leggen en af te werken. Gouden tijden …

Samen verder pionieren

Yungo realiseert gemiddeld 250 aankopen per maand op de webshop, genereert maandelijks 30 leads voor afspraken én lanceert elke werkdag een campagne voor zeldzame gouden en zilveren verzamelstukken. Daardoor groeit het klantenbestand van Europese Goudstandaard dagelijks met forse cijfers. Van een gouden samenwerking gesproken.

Klaar om te pionieren?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.