Days
Hours
Minutes
Seconds

Donckers en Verschueren: extra naamsbekendheid verzekerd

Verzekeringskantoor Donckers & Verschueren biedt verzekeringen en beleggingen aan voor zowel particuliere als professionele klanten in de Antwerpse regio. Het wou graag meer naamsbekendheid én zijn doelpubliek verruimen

Uitdaging

Extra uitstraling

Onze oplossing

Videomarketing
Social ad campagnes

Resultaten

Meer traffic naar de website
Extra awareness bij de doelgroep

Digitale campagnes

Omdat ze daarbij geen enkel risico wilden lopen, legden ze dat dossier in de veilige handen van Yungo. Succes verzekerd dus. Eerste stap: contentcreatie. We ontwikkelden creatieve video’s die met een vleugje humor belichtte dat je als ondernemer beter denkt aan goede verzekeringen en op tijd start met je pensioenopbouw. Zo toonden we Donckers & Verschueren als een betrokken verzekeringspartner die staat voor persoonlijke service. Met de video’s zetten we digitale campagnes op via Facebook (reach- en like-ads), Instagram en LinkedIn. Het resultaat? De campagne verliep volledig volgens plan zonder enig schadegeval. De advertenties kregen meer dan 100.000 views en bereikten 44.890 unieke personen. Daarvan klikten bijna 1000 mensen door naar de website. Door gericht en consistent interactie te genereren, creëerden we een mooi momentum en een aantrekkelijker imago voor Donckers & Verschueren. Wat hen motiveerde om vaste klant te worden waardoor we ze het hele jaar door verzekerd zijn van onze expertise.

Klaar om te pionieren?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.