Climacon:
Opnieuw een hot én cool merk

Climacon is al meer dan 20 jaar specialist op het vlak van airco’s, warmtepompen en koelinstallaties. Het was tijd om hun merk wat hotter én cooler te profileren. En dat deed Yungo grondig met de BrandBooster. Zo tekenden we present voor een nieuwe, performante en gebruiksvriendelijke website met een doordachte structuur en overtuigende product- en contactpagina’s. Op die manier transformeerden we de webstek om in een sterke leadgenerator en dat resulteerde meteen in een stapel kwalitatieve aanvragen. We voorzagen ook een aparte URL voor vacatures – zie onze Climacon TeamBoostercase – en reserveerden plaats om het gedreven team voor te stellen. In het rebrandingtraject mocht natuurlijk een nieuw logo niet ontbreken, noch visitekaartjes en een e-mail signature. Zo oogt Climacon voor een hele tijd weer spot on.

Neem een kijkje op www.climacon.be

Uitdaging

Meer uitstraling

Onze oplossing

Slagzin
Website

Resultaten

Professionele uitstraling
Betere vindbaarheid
Meer sollicitaties
Meer offerteaanvragen

Samen verder pionieren

Climacon stapte voor het een volledig verhaal in het bootje bij Yungo. Van logo, prijslijst en website tot vacaturevideo en bedrijfsvideo. Van een warme samenwerking gesproken!

Klaar om te pionieren?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.