Days
Hours
Minutes
Seconds

Pioniers op expeditie

Yungo groeit als kool. Wat is er dan beter om de spirit en cohesie extra te versterken dan een teambuilding? En dit jaar gingen we wat langer én wat verder. Over de taalgrens namelijk, al zochten sommigen ook hun eigen grenzen op. Meteen een mooie kans om te kijken hoe onze groepsdynamiek zich ook daar mooi manifesteerde.

YungO wat een feest!

Vrijdag 16u. De hemelsluizen gaan wagenwijd open wanneer we onze kampeerspullen, proviand en véél booze in de auto smijten en koers zetten naar Aywaille. Dat dorpje in de regio Luik is de thuisbasis van wielerheld Phillipe Gilbert en van Camping Eden. En daar – vlakker dan vlak langs de rivier de Amblève – slaan we dit weekend ons bivak op. Vorig jaar stonden alle kampeerplaatsen hier tijdens de overstromingen nog blank, dus fingers crossed dat het droog blijft … Lang leve ook de uitvinder van de pop-uptent, want in geen tijd toveren we ons tentenkamp tevoorschijn. Sommigen met een welgekomen helpende hand.

Vrijdag 18u. De sportievelingen smijten zich onder aanvoering van Wouter en Lenka meteen op een partijtje spikeball. Voor wie liever wil chillen, is het al aperotijd. Hoera! Bij valavond is iedereen gearriveerd en worden we allemaal wat cheesy. Letterlijk, want er staan bergen kaas op het menu. Al snel volgt Laurien haar roeping als bartender en mixt de eerste megagrote karaf ‘killer cocktail’. Megalekker ook en de perfecte inzet voor een ‘graave’ groove partyyyyy tot in de vroege uurtjes.

Zaterdag 10u. De grote HQ-tent annex danstempel annex keuken ziet er na de partyveldslag alweer wat presentabel uit. Thnx kabouter Ludo! De geur van gebakken spek en roerei lokt alle Yungi’s stilletjes aan uit zijn of haar tent. Als de katers zijn weggegeten, gaat iedereen de prut uit de nog piepkleine oogjes wassen. De twee dappere alfamannetjes Andreas en Saúl nemen zelfs een frisse duik in de kabbelende – kolkende volgens henzelf – rivier de Amblève. Dan is het hoog tijd om échte avonturen te gaan beleven!

YungOp avontuur

Zaterdag 13u. Ons Yungo bataljon landt in attractiepark Adventure Valley in Durbuy en vliegt er meteen in met de Big Air, als een echte stuntman uit een toren springen op een XL-luchtkussen. Cool! Next stop is de Superfly: tegen 50 km/u over het park suizen aan de langste zipline van België. En ook de bumpy glide op de Tubing Slide zorgt voor sensaties. Dan splitsen de troepen zich strategisch op. Sommigen gaan hun evenwichtskunsten op de proef stellen in het klimbos, anderen verkiezen de indooractie van Fast Tag. Als apotheose waagt het trio durvers Dagmar, Cathérine en Ludo zich aan de Via Ferrata, een duizelingwekkend klimparcours langs rotshellingen. Boven wacht de ultieme kick: de Free Fall met een vrije val van 35 meter. Als iedereen zijn portie adrenaline heeft gehad, is het alweer etenstijd.

YungOn fire!

Zaterdag 19u. Back to basecamp! De adventure thrills en de naweeën van de epic rave de nacht ervoor zitten bij velen nog in de (dans)benen. Dus volgt na de pizza niet de geplande safariparty maar een soort van stoelendans in jungle outfit. Dagmar met haar muskietennet (a.k.a. waszak) op haar hoofd, Tine in haar afropakje en Andreas met zijn Schotse pruik (briefing gemist?) stelen de show. In de eerste ronde mag iedereen zijn strafste (smerigste?) verhaal bovenhalen. Of verhalen, want sommigen beleefden best wel grave én keigrappige shit. In de tweede ronde mogen de liefhebbers Yungo’s Got Talent-gewijs hun beste raps en rhymes dissen op een bedje van pompende beats. Yo! Yo! Listen up Yungo!

Koude pizza met krakende kaken

Zondag 9u30. Het ontbijt smaakt ons, ondanks dat onze kaken nog pijn doen van het lachen van afgelopen nacht. De broodjes, quiche van Cathérine en zelfs koude pizza gaan erin als zoete koek. Dan is het tijd om onze tenten dicht te plooien en onze kampplaats netjes achter te laten. Moe maar happy rijden we van de Luikse terrils richting die van Genk. Au revoir Amblève et merci Arne, Tom, Saúl, Claudia, Wouter, Lenka, Laurien, Louise, Andreas, Ludo, Sam, Léonie, Daan, Zehra, Cathérine, Tine, Dagmar, Daniël, Kaat en Camping Eden voor de memorabele teambuilding!

Yungo, een dynamische mix

Breng een aantal mensen bij elkaar en je krijgt een speciale groepsdynamiek. In een werkcontext, maar ook bijvoorbeeld tijdens een teambuilding. Zo hoeft ‘de grote baas’ in het dagelijkse werkleven niet noodzakelijk de natuurlijke leider van de roedel te zijn en tonen collega’s zich vaak van een verrassend andere kant. Mooi om te zien was bijvoorbeeld hoe een op de werkplek eerder stille en schuchtere stagiaire helemaal los kwam en zich ontpopte tot party animal. 

Met enkel hanen in een kippenhok zullen er weinig eieren gelegd worden. Fijn is dan ook dat Yungo bestaat uit diverse persoonlijkheden die aardig complementair zijn. Handig natuurlijk om voor onze klanten soms best wel complexe campagnes succesvol te realiseren, maar ook in andere omstandigheden zoals een weekendje kamperen in Aywaille. Want je hebt ze allemaal nodig: het zorgende type dat rust uitstraalt, de clown die er altijd de goede sfeer inhoudt, de strateeg die de juiste richting aangeeft, de doener die ervoor zorgt dat shit gets done, de enthousiaste aanjager die aanmoedigt en vertrouwen geeft, en de verbinder die de groep samenhoudt. Kortom, de Yungo-mix maakt er altijd iets magisch van!

Op zoek naar een online marketingpartner?

Op een enthousiaste en transparante manier gaan we samen aan de slag. We verdiepen ons in je onderneming en stellen drie centrale vragen:

Om deze vragen te beantwoorden bepalen we de doelgroepen/persona’s, hun kenmerken en de customer journey die leidt tot een aankoop of andere gewenste actie. Zodra we voldoende kennis hebben verzameld stellen we een effectieve en creatieve online strategie op die je doelgroep volledig door de funnel loodst. Tot slot wordt vastgesteld welk budget nodig én beschikbaar is.

Waarom kies je voor Yungo?

Yungo staat voor een doelgerichte hands-on aanpak met de nodige creativiteit en innovativiteit. Door middel van een transparante samenwerking krijg je een duidelijk overzicht van je online marketingactiviteiten en hoe deze het behalen van je doelstellingen ondersteunen.

Laten we samen de handen in elkaar slaan en een scherpe digitale marketing strategie ontwikkelen die je bedrijf exponentieel doet groeien. Wij staan al klaar om van start te gaan! Jij ook?