Uw start hier!

De resultaatgerichte groeimarketingaanpak van Yungo, creëert meer leads, meer sales en transformeert uw bedrijf tot een online sensatie.

“Creatief, meedenkend, innovatief, flexibel, … Kortom, een toffe samenwerking!” – Michaël, zaakvoerder

Content Marketing

Na een grondige analyse, bepalen we samen met u uw groeistrategie. Daarna gaan we aan de slag en creëren we bloedmooie content. Van video tot blogbericht tot grafisch ontwerp. We hebben het allemaal in huis!

Doelgericht Adverteren

Bereik de juiste mensen, op de juiste platforms. We zorgen voor uw PPC-strategie, de uitvoering ervan en het doorlopend beheer. De resultaten? Aantoonbare ROI, sterk dalende CPC en explosieve groei.

Leads Genereren

Laten we een machine voor leadgeneratie bouwen, die uw bedrijf 24/7 laat groeien. Yungo genereert snel en effectief leads, zodat uw verkoopteam zich kan richten op het sluiten van meer deals.

Hoe laten wij uw business

Time is money, daarom vertellen wij u in deze video graag in precies 1 minuut, wat onze aanpak is en hoe wij van uw bedrijf een online succes gaan maken. Benieuwd hoe wij ook uw business kunnen transformeren?

CASESTUDY: Hoe Victus Callcenter samen met Yungo de markt verovert

Hoe gaat dat in zijn werk, zo’n totaaloplossing? In deze casestudy leest u hoe wij het online groeiverhaal van Vicus Callcenter uit Genk bedenken, uitwerken en opvolgen. Droom ondertussen gerust even over uw eigen project.

Ongeëvenaarde service en ondersteuning

Gezonde communicatie en samenwerking vormen de basis voor succesvolle bedrijfsgroei. Als uw partner bieden we ononderbroken e-mail, telefoon en ondersteuning ter plaatse bij het ontwikkelen en implementeren van geïntegreerde marketingstrategieën om te zorgen dat u voorblijft op de concurrentie.