fbpx

Webdesign

Een mooi en gebruiksvriendelijk webdesign van Yungo zorgt voor extra klanten.

‘Als je niet op het internet aanwezig bent, besta je niet.’ 

Het lijkt kort door de bocht maar toch is het de realiteit in het huidige digitale tijdperk. De consument gaat online op zoek naar de informatie die hij/zij nodig heeft naar aanloop van een aankoop en vindt het vanzelfsprekend dat deze info direct vindbaar is op een kwalitatieve website. Vaak doe je zelf toch ook eerst research op het web voor je een bezoek brengt aan de ‘echte’ winkel? Als je dus geen website hebt of eentje die niet functioneel is, is de kans groot dat je potentiële klant afhaakt op basis van een verkeerde eerste indruk. 

Webdesign als onderdeel van je online strategie

Een mooie en structurele website kan je niet wegdenken binnen een online marketingstrategie, het verhoogt de geloofwaardigheid van je merk aanzienlijk. Een goede website laat je potentiële klanten daarenboven ook toe om zich uitgebreid te informeren zodat er sneller overgegaan kan worden tot actie.

Kwalitatief webdesign is cruciaal

Iedereen heeft dit wel al eens voorgehad: je komt terecht op een website die heel traag is en er niet aantrekkelijk uitziet. Gevolg: je klikt meteen weg, nog voor je gelezen hebt wat er op de website staat. Design en gebruiksvriendelijkheid spelen dus een cruciale rol in de doeltreffendheid van je website.

Hoe gaan we te werk?

Het belang van een goede website wordt nog te vaak ondergewaardeerd en daar willen wij graag verandering in brengen. Het is bewezen dat een goede website zorgt voor meer conversies. Daarom is webdesign een aspect waar wij ons dagelijks in blijven verdiepen.
Onze experts werken websites uit van A tot Z. Dit gaat van de volledige tekstuele invulling tot visuele uitwerking en onderhoud. Onze webexperts garanderen een mooie, gebruiksvriendelijke én informatieve website, die past binnen de identiteit van je bedrijf.

Waarom kies je voor Yungo?

Yungo garandeert een resultaatgerichte aanpak waarbij in elke stap van het proces rekening wordt gehouden met jouw wensen. We bespreken samen de inhoud, de doelstellingen, de gewenste visuele look en gieten al deze elementen in een uniforme en aantrekkelijke website. Dit doen we steeds binnen het vooropgestelde budget.

Een website die in het oog springt, triggert én de aandacht van de bezoeker vasthoudt. Wij maken het voor je!

Maak kennis met ons werk

Een woordje van onze klanten

Een woordje van onze klanten

Direct contact