fbpx

Trek talent aan met de TeamBooster

Profileer je als de werkgever bij uitstek en boost je team!
Onderdeel van onze boosters is het creëren van relevante content: we brengen jouw onderneming mooi in beeld!

Neem het succes van je vacatures in eigen handen.

Vandaag de dag kunnen getalenteerde werknemers op verschillende plaatsen aan de bak. De ‘war for talent’ blijft nieuwe hoogtepunten bereiken. Als je als bedrijf op zoek bent naar echte vakmensen, ben je genoodzaakt het anders aan te pakken dan de rest.

Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven met een positieve branding dubbel zoveel sollicitanten hebben dan bedrijven met een negatieve reputatie. Employer branding is vandaag de dag enorm belangrijk. Niet enkel om nieuwe mensen aan te trekken, maar ook om je huidige team te waarborgen. Verder werken we nauw samen met Indeed, het grootste jobsplatform van België. Samen met hen geven we jouw vacatures de boost die ze verdienen. Zo maakt de teambooster het verschil voor jouw onderneming!

Wij Boosten je Team in vier stappen

Team vergadering

1. Bepalen van jouw verhaal

Werknemers en sollicitanten zijn vandaag de dag op zoek naar meer dan gewoon ‘een job”. Daarom is het belangrijk dat we op zoek gaan naar datgeen dat jouw bedrijf uniek maakt. We gaan samen op zoek naar jouw verhaal, om het vervolgens de wereld in te kunnen sturen.

2. Content Creëren

Als jouw verhaal helemaal op punt staat, beginnen we direct met het creëren van unieke content voor jouw TeamBooster. Met deze content gaan we jouw bedrijf, de collega’s en de vacatures in beeld brengen. Alle video’s en foto’s die we nodig hebben worden op locatie geshoot en intern bewerkt. We geloven heel erg in het belang van unieke beelden en authentieke teksten. 

3. Bouwen van jouw TeamBooster

Nu is het tijd om je advertentiestrategie op te zetten. We werken op basis van ons initieel plan een volledige content- en advertentiestrategie uit op de juiste kanalen. We bouwen content rond je bedrijf in het algemeen en je specifieke vacatures. We bereiken jouw doelgroep op de juiste plaats op het juiste moment. Deze content combineren we met directe advertenties op relevante social media kanalen én op Indeed.

4. Optimaliseren en rapporteren

Nadat alles is opgezet en gecontroleerd begint het echte werk. Dagelijks volgen we alle advertenties op en sturen we bij waar nodig. Je campagnes op Indeed krijgen een Campaign Manager waarmee we wekelijks in contact staan. Op het einde van de rit komen we langs voor een uitgebreide rapportering en worden we hopelijk ontvangen door je nieuwe werkkrachten!

Een woordje van onze klanten

Een woordje van onze klanten

Start je samenwerking met een professioneel online marketing bureau!

Laten we kennismaken!

Direct contact