Days
Hours
Minutes
Seconds

Toon het hart van je bedrijf met een vacaturevideo

Een vacaturevideo is een bedrijfsvideo waarmee je snel, efficiënt en interactief vacatures kunt helpen invullen. Want passief rekruteren is passé. Gun de wereld een blik achter je schermen en toon het hart van je bedrijf. Zo krijgen potentiële sollicitanten meteen een realistisch beeld van hun werkplek en functie. Wedden dat het aantal sollicitaties én de kwaliteit van je kandidaten fast forward gaat?

Werven met een vacaturevideo: en actie!

Een vacaturevideo maken, daar steken we wel wat werk in … (Heb je ‘m?)  De eerste stap is een straf scenario. Hierin lees je precies hoe de video eruit zal zien, wat en wie we nodig hebben en waar we alles zullen opnemen. Op basis van je feedback doen we de nodige aanpassingen.

Samen leggen we een datum en locatie vast. Iedereen krijgt een duidelijke briefing. We zorgen voor al het materiaal én de goeie vibes zodat iedereen op zijn gemak is.

Staat alles erop? Dan is het tijd om te toveren. We maken een eerste montage van beelden, muziek, voice-overs en special effects. Hierop kan je dan uitgebreid feedback geven. Tot slot finetunen we tot alles hélemaal juist zit.

Met onze vacaturevideo’s vind je in een oogwenk je perfecte kandidaat.

P.S.: Benieuwd hoe we vacaturevideo’s inzetten in social media campagnes? Check snel onze cases.

Klaar om video in te zetten?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.