fbpx

Social media marketing

Duidelijke social media marketing bereikt je doelgroep en verhoogt de conversies.

Social media platformen zijn de ideale kanalen om in contact te komen met je doelgroep, maar door de huidige overload aan content kan dit een echte challenge zijn. Een strategisch social media marketingplan is hierdoor cruciaal. Met een duidelijk plan zorg je ervoor dat je, door op een relevante en consistente manier te communiceren,  je doelgroep effectief bereikt én triggert. 

Ons team van deskundige marketeers staat voor je klaar om een doeltreffend plan uit te rollen zodat je met een gerichte strategie je korte- en langetermijndoelstellingen kan behalen. We gaan innovatief, creatief en doordacht te werk waardoor je jezelf zal onderscheiden van concurrenten en zal opvallen.

 

Wat is social media marketing?

Social media marketing is de techniek waarbij social media kanalen worden ingezet om marketingdoelstellingen te realiseren. De meest gebruikte platformen zijn Instagram, Facebook, LinkedIn en Youtube.

 

Wat maakt social media marketing zo doeltreffend?

Via social media kan je gericht targeten op specifieke kenmerken van je doelgroep. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de klassieke reclame op tv krijgt je doelgroep op deze manier enkel informatie te zien die voor hem/haar relevant is. Daarnaast kan je een always-on mentaliteit garanderen door directe interactie.

 

Adverteren op social media

Social media advertising biedt heel wat extra mogelijkheden. Je kan nog specifieker targeten én retargeten op specifieke kenmerken van een bepaalde doelgroep. Zo kan je bijvoorbeeld mensen die al vaker op je website zijn geweest maar nog niets gekocht hebben dat laatste duwtje in de rug geven.

 

Social media content marketing

Content marketing heeft als doel het creëren van engagement, loyaliteit en een waardevolle relatie. Inhoudelijk relevante content aanbieden en zo duurzame relaties opbouwen met bestaande en potentiële klanten, is essentieel om je doelstellingen te bereiken.

Hoe gaan we te werk?

Van creatief concept tot strategische uitwerking en operationele uitvoering van het social media plan kan je bij ons terecht. Aan de basis van een resultaatgericht social media plan ligt ons Full Funnel-model. Dat wil zeggen dat we voor elke fase in de funnel content creëren die verspreid wordt via het juiste kanaal én op het juiste moment. Op deze manier krijgt de doelgroep voldoende tijd en ruimte om te converteren naar klant.
Bij elke actie definiëren we KPI’s waardoor je continu up-to-date kan blijven van de doeltreffendheid van de social media acties. Hierdoor kunnen we een succesvolle en kostenefficiënte aanpak verzekeren.

Waarom kies je voor Yungo?

Een dynamische samenwerking vanaf dag één garandeert een tot in de puntjes uitgewerkte strategie die gericht is op het behalen van resultaat. De leidraad voor het social mediaplan zijn de ambities van jouw bedrijf. We gaan op transparante wijze samen met jullie aan de slag, binnen het vooropgestelde budget, om jullie doelstellingen te bereiken.

Ben je klaar voor opvallende ROI en een duidelijke optimalisatie van je social media strategie? Wij zitten alvast boordevol ideeën!

Een woordje van onze klanten

Een woordje van onze klanten

Direct contact