Google Ads / SEA (Search Engine Advertising)

SEA staat je toe om je business te laten groeien door middel van doelgerichte advertenties in Google.

Het aantal potentiële klanten doen groeien door te adverteren via Google is een kostenefficiënte en succesvolle methode. Je bereikt je potentiële klant op het juiste moment met de juiste informatie én betaalt enkel als er op de advertentie geklikt wordt.

Onze SEA-experten werken aan een strategie die de CPA – cost per action – zo laag mogelijk houdt en de ROI (return on investment – wat je uiteindelijk terugkrijgt voor je investering) aanzienlijk verhoogt. Door de bewezen doeltreffendheid van SEA is het een must geworden als deel van een goede digitale marketingstrategie. 

 

Wat is Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising is het betaald adverteren op zoekmachines zoals Google. Je kan adverteren aan de bovenkant of aan de zijkant van een zoekmachine en hebt keuze uit tekstadvertenties, beeldadvertenties en in sommige gevallen zelfs videoadvertenties (bij Youtube bijvoorbeeld).

SEA vergroot de zichtbaarheid en vindbaarheid van je merk. Wanneer iemand concrete zoekwoorden ingeeft tijdens het browsen via een zoekmachine, komt jouw advertentie helemaal bovenaan te staan. Je speelt bij SEA dus in op het ‘zoekproces’ dat je potentiële klant doorgaat. Hij/zij komt je dáár tegen waar hij naar informatie of een oplossing zoekt.

Hoe gaan we te werk?

De kracht van Search Engine Advertising wordt nog te vaak onderschat. Het is bewezen dat adverteren via zoekmachines de ROI zichtbaar verhoogt en toch wordt er niet vaak genoeg op ingezet. Daarom is SEA één van de focuspunten bij Yungo. Onze experts werken doeltreffende campagnes uit die je merk op de kaart zetten. Dit kan via het gewone search- en display-netwerk, via google shopping, door feed-based advertising en retargeting ads.

Aan de basis van elk SEA-plan gemaakt door Yungo ligt ons Full Funnel-model dat rekening houdt met de fases waar elke klant doorheen gaat. Een mogelijke klant kan zich wel al bewust zijn van een probleem maar nog niet van het feit dat jij een oplossing hiervoor bent. Afhankelijk van de fase waar jouw potentiële klant in zit gebruikt hij/zij andere zoekwoorden. Onze manier van werken houdt rekening met de verandering in gedrag en kenmerken per fases en past dit toe op de zoekwoorden die gebruikt worden om te adverteren.

Waarom kies je voor Yungo?

Wij geloven sterk in SEA en verzekeren een doeltreffende aanpak met opmerkelijke resultaten. Snel zal blijken dat onze ervaring en expertise in SEA ervoor zorgt dat jouw bedrijf zichtbaar zijn positie zal versterken door de doelgroep te prikkelen op het juiste moment.

Jouw doelstellingen vormen het fundament van elke Search Engine Advertising strategie. Op basis hiervan bepalen we KPI’s zodat we steeds duidelijk kunnen rapporteren en gericht kunnen bijsturen. Een vooropgesteld plan zorgt voor een transparante samenwerking waarin je continu zicht hebt op de SEA-activiteiten én de doeltreffendheid ervan.

Onze SEA-experten voorzien:

  • Doelgroep- doelstellingenanalyse
  • Een duidelijk plan van aanpak
  • Een continue optimalisatie van de SEA-activiteiten
  • Verhelderende rapportage

Klaar om doeltreffend te adverteren via zoekmachines?

Een woordje van onze klanten

Een woordje van onze klanten

Direct contact