fbpx

Verkoop meer met de Salesbooster

Boost je sales! Samen bouwen we aan een geautomatiseerde sales machine voor jouw onderneming met onze full-funnel strategie. Op zoek naar meer klanten?
De salesbooster wordt in gang gezet door onze experts

Een geautomatiseerde sales machine

Hoe kunnen we binnen 60 dagen een kwalitatieve online leadmachine bouwen voor onze klanten? Dat was de vraag die we ons even geleden stelden.

Vandaag de dag zijn er zo veel mogelijkheden op vlak van online marketing. Vaak weet je als onderneming niet waar beginnen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je zo snel mogelijk een formule vindt die ervoor zorgt dat je nieuwe deals kan sluiten, terwijl het geïnvesteerde bedrag onder je gemaakte omzet blijft. Een zogenaamde positieve return on investment (ROI).

Wij Boosten je sales in vier stappen

Team vergadering

1. Strategie bepalen

Op basis van je diensten, klanten en sales pitch ontwikkelen we een unieke online strategie gebaseerd op onze Full Funnel methode. We zoeken de beste kanalen die voor jou op korte termijn nieuwe sales kunnen opleveren. Facebook? Instagram? LinkedIn? Google? Allemaal? We stellen een duidelijk plan op en komen dat bij jou voorstellen.

2. Content verzamelen

Na goedkeuring van de door ons ontwikkelde strategie beginnen we direct met het creëren van unieke content voor jouw SalesBooster©. Alle video’s en foto’s die we nodig hebben worden op locatie geshoot en intern bewerkt. We geloven heel erg in het belang van unieke beelden en authentieke teksten. 

Online marketing agency foto en video eigen content creatie

3. Bouwen van jouw SalesBooster

Nu is het tijd om je advertentiestrategie op te zetten. We werken op basis van ons initieel plan een volledige content- en advertentiestrategie uit op de juiste kanalen. We bouwen content rond de gehele salesfunnel en bereiken jouw doelgroep op de juiste plaats op het juiste moment.

4. Optimaliseren en rapporteren

Nadat alles is opgezet en gecontroleerd begint het echte werk. Dagelijks volgen we alle advertenties op en sturen we bij waar nodig. Via A/B testing worden we elke dag slimmer en komen we stap per stap dichter bij de ideale formule. Op het einde van de rit komen we langs voor een uitgebreide rapportering en als we alle doelen behaald hebben… Champagne?

Social media marketing bureau campagnes

Een woordje van onze klanten

Een woordje van onze klanten

Start je samenwerking met een professioneel online marketing bureau!

Laten we kennismaken!

Direct contact