Days
Hours
Minutes
Seconds

Adverteren op Google? Word gezocht én gevonden.

Adverteren op Google is niet moeilijk. Succesvol adverteren op Google, da’s ietsje anders. Maar gelukkig hebben we bij Yungo ook dat aspect van online marketing helemaal in de vingers.
Kostenefficiënt en resultaatgericht. Zo bereik je jouw potentiële klant op het juiste moment met de juiste informatie en betaal je enkel als er op je advertentie geklikt wordt. Onze e-pioniers creëren en optimaliseren dagelijks de campagnes van onze klanten. Zoek zelf niet verder om beter gevonden te worden. Wij bezorgen jou die welverdiende eerste plaats in de Google zoekresultaten.

Hoe wij die zoekmachine verleiden

Jouw doelstellingen vormen het fundament van elke campagne. We bepalen samen de kpi’s zodat we gefundeerd kunnen evalueren, gericht bijsturen en duidelijk rapporteren. Op basis van een doordacht plan en een transparante samenwerking heb je continu zicht op onze activiteiten en de doeltreffendheid ervan.

Wij voorzien:

  • Doelgroep – doelstellingenanalyse
  • Keyword research
  • Een duidelijk plan van aanpak
  • Een continue optimalisatie
  • Heldere rapportages

Klaar met zoeken? Klik op Yungo.

Wil jij ook gezocht én gevonden worden?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.