Days
Hours
Minutes
Seconds

Pionieren op TikTok

Word je helemaal zot van dansende tieners in je woonkamer? Dan heb je waarschijnlijk een verkeerd beeld over TikTok. Hoewel TikTok startte als Musica.ly en vooral uit dansjes bestond, is het uitgegroeid tot ’the next big thing’. Het algoritme is enorm indrukwekkend en heeft voor ieder wat wils. Ben je helemaal into persoonlijke ontwikkeling? Dan is je ‘For You’ al snel gevuld met informatieve filmpjes. Eerder een kattenpersoon? Dan krijg je een hele lading ‘Miauw’ op je bord. Meer en meer mensen van alle leeftijden vinden hun weg naar het platform. Echter, je ziet nog weinig Belgische bedrijven op TikTok. Wellicht heeft het iets met de comfortzone te maken. Er is vandaag de dag althans geen enkel platform waar je helemaal gratis honderdduizenden ogen op je merk kan richten. Op zoek naar een partner die je kan begeleiden door deze videojungle? Neem gerust contact op. En neen, je hoeft niet te dansen. Tenzij je dat zelf wil natuurlijk!

Fast forward naar viral TikToks

Voor we op de recordknop drukken, bedenken we op basis van je doelstellingen eerst een krachtig concept. We prikken samen een opnamedatum en briefen iedereen grondig. Met de juiste camera’s, belichting en props filmen we op de uitgezochte locatie alle nodige beelden. In een tweede fase monteren we alles losse shots, met muziek, speciale effecten en voice over tot toffe, hapklare TikToks.

Succesverhalen met video

Klaar om te pionieren?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.