Days
Hours
Minutes
Seconds

Bedrijfsvideo die je business boost

Een professionele bedrijfsvideo met prachtige beelden en gemaakt met de nieuwste camera’s en adembenemende dronebeelden? Dat kost tienduizenden euro’s, toch? Niet bij Yungo. Onze videopioniers hebben naast een megascherp creatief inzicht ook een heldere visie op wat met videoproductie vandaag allemaal kan. Wil je ook jouw bedrijf op een unieke manier in de kijker zetten? Shoot!

Fast forward naar overtuigende video

Voor we op de recordknop drukken, bedenken we op basis van je doelstellingen eerst een krachtig videoconcept en creëren we een helder scenario. We prikken samen een opnamedatum en briefen iedereen grondig. Met de juiste camera’s, belichting en props filmen we op de uitgezochte locatie alle nodige beelden. In een tweede fase monteren we alles losse shots, met muziek, speciale effecten en voice over tot een Oscar-waardige kaskraker. Neem ter inspiratie snel een kijkje bij onze cases. En… actie!

Klaar om te pionieren?

Laten we samen baanbreken. Ontdek snel tijdens een kort kennismakingsgesprek hoe wij ook jouw onderneming kunnen vooruitstuwen.