fbpx

Creëer een sterk merk met de BrandBooster

Een nieuwe opstart of nood aan opfrissing? Wij bouwen samen met jou een uniek merkverhaal.
Ventimax, het ventilerende vuilnisemmertje van The Compost Bag Company

Zet jouw merk op de kaart

Branding is de heilige drievuldigheid van strategie, woord en design. Onze experts maken van jouw idee een merk met ballen. We creëren een uniek verhaal en trekken dat door in je gehele communicatie. Zo maken we van jouw merk een sterk merk.

Opvallen binnen het huidig concurrentieel landschap is een echte challenge. Er zijn enorm veel kwalitatieve producten op de markt en door de opkomende globalisering is de concurrentie oneindig. Enkel een goed product aanbieden is dus niet meer genoeg om je te onderscheiden. Daarenboven wordt de consument ook continu overvallen door een ontelbaar aantal advertenties en promoties. Hierdoor is er meer dan ooit nood aan unieke kenmerken die verder gaan dan USP’s zoals prijs-kwaliteit of gebruiksvriendelijkheid om je te onderscheiden. Hier maken wij bij Yungo het verschil met onze BrandBooster!

Wij Boosten je Brand in drie stappen

Online marketing strategie

1. Onderzoeksfase

Voor we aan de slag gaan, gaan we eerst op zoek naar jouw Brand Identity. Wat maakt jou uniek? Hoe onderscheid jij jezelf van de markt? In meerdere brainstormsessies faciliteren we samen de (weder)geboorte van jouw onderneming. 

2. Bouwen Van Jouw BrandBooster

Wanneer het hele plaatje klopt beginnen we direct met de creatie van jouw brand. Van een nieuwe naam en logo tot een volledig nieuwe website. We integreren alles in één compleet pakket. Alle video’s en foto’s die we nodig hebben worden op locatie geshoot en intern bewerkt. We geloven heel erg in het belang van unieke beelden en authenticiteit. Dit is de beste en enige manier om een buitengewoon merk op poten te zetten.

Onderdeel van onze boosters is het creëren van relevante content: we brengen jouw onderneming mooi in beeld!
derde stap van de brandbooster: het uitvoeren van een unieke campagne op maat van onze klant

3. Afwerking en Lancering

Bijna tijd om live te gaan! We werken op basis van je nieuwe merk alle bouwstenen uit om zo een mooi geheel te creëren. Zowel online als offline, alles binnen dezelfde strategie en huisstijl. We voorzien genoeg brainstorms en feedbackmomenten, omdat jouw kennis van zaken samen met onze expertise samen vuurwerk geven. Alles klaar? Ready, set, GO!

Een naam, een logo.

Een logo is een verlengde van je persoonlijkheid. Met doordacht designwerk positioneren we jouw merk in de markt. Volgens de regels van de kunst en altijd authentiek, tijdloos en fris. Wij zorgen voor die liefde op het eerst zicht.

Website: jouw digitale identiteit

Het recept van jouw ideale website bestaat bij ons standaard uit: een goede vindbaarheid, een prachtig design, creatieve teksten, een flinke portie gebruiksvriendelijkheid en een technische uitwerking tot in de puntjes. Laat je verbazen door onze Yungo website-chefs. Smakelijk!

Een woordje van onze klanten

Een woordje van onze klanten

Start je samenwerking met een professioneel online marketing bureau!

Laten we kennismaken!

Direct contact