Content op maat van je ideale klant

Maar liefst 72% van de Belgen spendeert dagelijks gemiddeld 1,5 uur op social media. Je beseft dan ook goed dat je via social media duizenden mensen kan bereiken, met een minimale investering. Dat je – net als je concurrenten – mee moet evolueren met de tijd. Alleen heb je daar niet de nodige tijd en expertise voor. Maar goed nieuws. Wij hebben dat wel.

Waarom inzetten op social media?

Vergroot je naambekendheid

Al vanaf dag één bereiken we duizenden mensen rondom jou en laten we ze kennismaken met jouw passie.

Verkrijg een expertstatus

Door geregeld informatie te posten over jouw bedrijf en branche zien mensen jou als dé expert bij uitstek.

Maak je bedrijf future-proof

De wereld rondom ons verandert in sneltempo. Wij zorgen ervoor dat u steeds de eerste bent die met nieuwe dingen op de proppen komt!

Het alles-in-één pakket

Stel je voor… Wekelijks worden er nieuwe foto’s, informatieve blogs en superleuke video’s over jouw bedrijf gepost. Er is elke dag wel iemand die je aanspreekt over jouw marketing. Dat is de Yungo manier! Samen met jou maken we van jouw merk een supermerk.

Jouw bedrijf in beeld

Wij komen op regelmatige basis ter plaatse foto’s maken. We creëren toffe posts rond jouw bedrijf zodat iedereen kan zien wat een leuke bende jullie zijn. Mensen kopen graag bij mensen. Op deze manier krijgt jouw zaak een menselijk gezicht. En ook: nieuwe werknemers zullen graag bij jouw komen werken!

Zeg het met video

De meest geconsumeerde content op het web is momenteel video. Wij bedenken, filmen, bewerken en posten video’s rond jouw merk! Alles kan: how-to’s, bedrijfsvoorstelling, salesvideo, aftermovie, … You name it! Met onze creatieve geesten bedenken wij filmpjes die jouw publiek aanzetten tot kopen, een warm gevoel geven, of laat schaterlachen!

Eigen e-books en checklists

De dag van vandaag draait alles om “Inbound Marketing”. Mensen gaan actief op zoek naar informatie op het net. Jij bent een topper in je vak, waarom toon je dat niet? Wij maken samen met jou e-books en checklist die van jou de go-to expert maken. Op deze manier komen klanten organisch tot bij jou.

Benieuwd naar een eigen project?

Laten we kennismaken