Jouw doel bereikt met advertenties

Ben je op zoek naar meer boekingen? Meer leads? Organiseer je een event? Of ben je op zoek naar een nieuwe werknemer? Yungo zorgt met slimme social media marketing dat jouw plan in no time verwezenlijkt wordt.

Wat kan je met advertenties bereiken?Meer leads

Met leadadvertenties kunnen potentiële klanten interesse tonen in jouw product of dienst. Yungo stuurt je de contactgegevens, waarmee je direct aan de slag kunt!

Meer boekingen

Mensen maken hun beslissingen tegenwoordig online. Yungo haalt boekingen binnen voor jouw zaak of event via leuke en engagerende advertenties.

Nieuwe werknemers

Meer volgers op jouw social media kanalen betekent meer organisch (dus niet betalend) bereik. Yungo zorgt voor exponentiële groei van jouw pagina’s!

Het succes van onze klanten

Benieuwd wat onze aanpak is? Bekijk de successen van onze klanten!

Twee nieuwe werknemers binnen 48 uur!

Cucina di Gio, een restaurant in Houthalen, was op zoek naar twee gemotiveerde werknemers, maar kon er na maanden zoeken geen vinden. Wij creëerden een vacature op Indeed en stelden een advertentie op met de juiste aanpak en doelgroep. Resultaat? We bezorgden Cucina di Gio twee nieuwe medewerkers binnen 48 uur. Geloof je ons niet? Ga eens proeven van de heerlijke Calabrese keueken en misschien wordt je wel door één van hen geholpen!

→ Maak een afspraak

"Ik was al maanden op zoek naar nieuwe werkkrachten. Toen Daniël van Yungo mij vertelde over de kracht van social media was ik sceptisch, maar binnen de 48 uur had ik twee nieuwe mensen bij mij in dienst. Ongelofelijk."

Giovanni - Zaakvoerder


Twaalf Boekingen binnen 48 uur!

Linda van het Koraaltje zag weinig interesse in haar nieuwe LPG afslankdienst. Via een slimme advertentie zorgden wij binnen 48 uur voor een volle agenda. Ook de dag van vandaag genereren wij elke week twee nieuwe sessies voor haar.

→ Maak een afspraak

"Ik vind het fijn dat je merkt dat er een betrokkenheid is. Ze doen niet gewoon hun ding, maar zijn ook benieuwdnaar het resultaat."

Linda - Zaakvoerster


Wekelijks nieuwe leads voor Cr33mers

Een eigen e-book én enkele slimme advertenties zorgen wekelijks voor verse leads! Ook interesse?

→ Maak een afspraak

"Nieuwe leads zijn erg belangrijk voor mij en voor elke business. Op deze manier kan ik een deel van mijn business automatiseren."

Ken - ZaakvoerderBenieuwd naar een eigen project?

Laten we kennismaken