Days
Hours
Minutes
Seconds

2021 – YUNG-O WHAT A YEAR!

Watch out: whiplash danger! Want het is tijd voor een fast and furious terugblik op het Yungorabele jaar 2021. We vroegen alle Yungi naar hun memorabelste werkmomenten en kregen een heel wassalon feedback. Ready voor een rollercoaster van Yungo stories, quotes en cijfers?

Serious stuff

Working fine to 9? Dat gebeurt wel eens bij Yungo. Maar, who’s counting when the job is fun? Dit jaar is er dan ook véél werk verzet! Handenvol nieuwe (vaste) klanten brachten massa’s nieuwe boosters, projecten en uitdagingen met zich mee. Daarvoor plooide iedereen zich dubbel, maar groeide ook het team exponentieel. In elke discipline kwam er versterking: webdevelopment, sales, copywriting, performance marketing, project management, graphic design … We organiseerden interne masterclasses over andere planning, copywriting en Google Tag Manager.

Dat alles wierp ook plukrijpe vruchten af, want we haalden met heel wat campagnes megastraffe resultaten. Tussendoor herschikten we de teams, kwam er een web- en een boosterteam bij, rolden we de Yungo Academy uit voor het aanbieden van opleidingen én lanceerden we ook nog onze eigen nieuwe Yungo-website. Oef! Gelukkig – anders zou Yungo niet Yungo zijn – konden we ook geregeld stoom aflaten.

Dat was lachen/genieten geblazen toen …

 • … we tijdens de werkuren een champagnetasting hielden voor Bruisbox
 • … Andreas – boom van een vent én breder dan hij denkt – de kerstboom velde
 • … onze splinternieuwe Phone booth op dag 1 al gedestroyed werd
 • … Saúl winkelzakken van de Lidl-winkel als hippe outfit aandeed
 • … we met de slee van de mijnterril gingen glijden
 • … onze Google ads campagnes gesaboteerd werden
 • … we nog verjaardagsfeestjes op vrijdag mochten houden
 • … weer eentje onder de tafeltennistafel kroop wegens 7-0 pingpong-schande
 • … Lenka bij acuut gebrek aan meeting space d’r videocall op het WC deed
 • … er elke dag nieuwe vlagen home pimped slack emoji’s werden gelanceerd
 • … we verjaardagsvideo’s voor klanten opnamen
 • … heel de Yungo-crew op kampeerweekend ging in de Ardennen
 • … we tijdens de FarmFun teambuilding beestig veel plezier hadden
 • … zoektochten en queestes naar muizen, toetsenborden en kabeltjes
 • … we Yungo jamsessies hielden en er ook daar close harmony ontstond
 • … Saúl dagelijks draaide tijdens de daily checkout
 • … we na kantoor met pizza de Upspace-video opnamen over irritaties op… kantoor

 

Kleine feitjes

2021 was op vele vlakken hot en cool. En dat slaat ook op de interne keuken van Yungo, want iedereen was héél happy met de aanwinst van een tweede microgolf én een tweede (grote!) frigo. Natuurlijk konden we (ook) dit jaar niet om corona heen. Véél videocalls dus (Uwe micro staat niet aan!), werken met open ramen en deuren (Mag de verwarming niet hoger?), meetings met mondmaskers (Sorry, kunt ge dat nog eens herhalen?) en moedige thuiswerkers (Is dat een virtuele achtergrond of is uw behang écht zo kitscherig?). We durven het ook bijna niet zeggen, maar de rokerscommunity van Yungo groeit gestaag. Tijd voor goede voornemens? Ook nog een fijne shout-out naar Rebecca en Laurens, die andere avonturen opzochten.

Je eerste keer vergeet je nooit meer…

Het was ook een jaar vol prettige primeurs:

 • Yungo slaagt voor de audit van KMO Portefeuille
 • Launch van ons eerste nieuwe merk: Vitaleau
 • Webinars voor verscheidene klanten
 • Andy die een baby kreeg
 • Wouter en Daniël die uit een vliegtuig sprongen
 • Yungi’s die hun eerste huisje fiksten
 • Onze eerste corporate TikTok op de terril
 • De verhuis naar ons nieuw kantoor eind 2020, dat na een half jaar al te klein bleek. Gelukkig heten nice neighbours Deusjevoo ons dan welkom in The Barn.
 • Nog een primeur: met Bo en Jolie hadden we een eeneiige tweeling in ons team. 2 druppels water! Chance dat ze niet simultaan hun stage deden.
 • Een nieuwe Yungi krijgt op dag 1 een onboarding in stijl: een warm welkom met bubbels, snoep, ballonnen, slingers, vlaggetjes, confetti, een kaartje van de collega’s én buddy Daan. Wat wil ne werkmens nog meer?

 

Dagelijkse Kost

De werkmens moet ook goed eten! En dus wordt er ten huize Yungo al eens iets te bikken besteld. Zo is de delivery dude die – dagelijks? – broodjes en panini’s van buur Bruno’s Foodcorner brengt bijna kind aan huis. Held aan huis, dixit sommigen. De Cucina-vrijdagen zijn dan weer het walhalla voor Italian lovers. En wie ietsie pietsie exotic wil (véél Yungi zijn fan), laat Hawaïan pokébowl leveren. Liefst dezelfde dag, want riders durven wel eens schaars zijn. Maar er zijn ook CIY-ers, cook it yourselvers. Aan ons cooking temptation island staat geregeld een Yungo Meus een pasta a casa te kokkerellen. Stijgen de temperaturen buiten? Dan is ons dakterras de place to eat onze lunchkes, om gezellig te barbecueën of te boiten met een paar koude pintjes. Dat zijn glazen boterhammen, toch?

King of the pingpong

Om die opgeslagen calorieën te verbranden én nieuwe arbeidsvitaminen op te doen, wordt er elke middag snel verhuisd van de eettafel naar de tafeltennistafel. Want in het midden van het Yungo hoofdkwartier vinden dan heroïsche pingpongbattles plaats. Bloodserious business! Menig soepkom vloog al door de lucht door smashende paletten en aan warpspeed voorbijzoevende balletjes. Die dan natuurlijk in alle kantoorhoekjes verdwijnen. De eerste game van de dag start dan ook steevast met een zoektocht naar nieuwe projectielen. King of the game dit jaar was toch wel nieuwkomer Bolot, al beginnen sommigen stilaan een afdoend battle plan te ontwikkelen tegen zijn skills en tricks.

De dag dat Tom iemand anders werd

Nee, onze briljante bizdeveloper onderging geen geslachtsverandering of Jani-makeover, maar kreeg van zijn collegaatjes een nieuw alter ego. Al chillend op de mijnterril werd de naam Raf bedacht. En die bi-benaming zorgt bij nieuwe Yungi geregeld voor verwarring. Operatie geslaagd.

2.0.21.

Yungi uit rare streken

Onze Yungi zijn niet alleen van divers pluimage, ze komen ook uit alle uithoeken. Een aantal hebben hun nest in Genk, vlakbij Yungo dus. Anderen leggen dan weer wat meer kilometertjes af vanuit Houthalen-Helchteren, Peer, Lommel, Dilsen … Twee komen er van buiten de provincie (Mol en Herent) en eentje steekt zelfs dagelijks de landsgrens over (Maastricht). En als we een beetje cheaten, schiet Bolot de hoofdvogel af. Die komt namelijk helemaal uit Kirgizië. Niet dat hij pendelt met zijn privéjet, want hij woont al jaren in Herent.

Young Yungo

Hustle onze bedrijfsnaam wat door elkaar en je hebt een indicatie van de gemiddelde leeftijd hier. Die bedraagt amper 25 jaar en wordt dan nog drastisch opgekrikt door oude rot Ludo die – zo wordt gefluisterd – al copy schreef toen de dieren nog spraken. Om maar te zeggen dat er elke dag jong leven in de Yungo-brouwerij is.

Exit een grand cru? Enter Chateau Lafite-Rothschild!

Het moge duidelijk zijn: het was een bewogen, boeiend, berenzot jaar met veel groei, drive, tevreden klanten, ambitie, vriendschap en teamspirit. Kunnen wij in 2022 daar nog een booster voor bedenken? Nou en of! We kijken er samen met jou alvast naar uit.

Dag en bedankt hé! (cat(ch)phrase van Dagmar)

Op zoek naar een online marketingpartner?

Op een enthousiaste en transparante manier gaan we samen aan de slag. We verdiepen ons in je onderneming en stellen drie centrale vragen:

Om deze vragen te beantwoorden bepalen we de doelgroepen/persona’s, hun kenmerken en de customer journey die leidt tot een aankoop of andere gewenste actie. Zodra we voldoende kennis hebben verzameld stellen we een effectieve en creatieve online strategie op die je doelgroep volledig door de funnel loodst. Tot slot wordt vastgesteld welk budget nodig én beschikbaar is.

Waarom kies je voor Yungo?

Yungo staat voor een doelgerichte hands-on aanpak met de nodige creativiteit en innovativiteit. Door middel van een transparante samenwerking krijg je een duidelijk overzicht van je online marketingactiviteiten en hoe deze het behalen van je doelstellingen ondersteunen.

Laten we samen de handen in elkaar slaan en een scherpe digitale marketing strategie ontwikkelen die je bedrijf exponentieel doet groeien. Wij staan al klaar om van start te gaan! Jij ook?